Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
07.10.2024

Akademi Başkanı Kaan, Kırşehir İl Müftülüğü tarafından Ahmet Yesevi Camii'nde düzenlenen hafızlık icazet programına katıldı.

​Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan, Kırşehir İl Müftülüğü tarafından Ahmet Yesevi Camii'nde düzenlenen hafızlık icazet programına katıldı. Akademi Başkanı Kaan yaptığı konuşmada Kur'an'ın hıfz edilmesine yönelik yapılan hizmetlerde Kur'an sevdalılarının büyük katkısı olduğunu ifade ederek bu alanda sa'y-u gayret gösteren hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür etti. Konuşmasında hafızlığın önemine değinen Kaan, kurs inşa etme yanında asıl hizmetin kursa anlam katan, kursları şenlendiren ilim yolcularını ihya etmek olduğunu, bu denge gözetildiği zaman hafızlık eğitiminden beklenen başarıya ulaşılabileceğini dile getirdi.