19.09.2024

Diyanet Akademisi Başkanı Kaan Yozgat'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu

Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan, "Diyanet Akademisi Konferansları" programı kapsamında gittiği Yozgat'ta gerçekleştirdiği programların ardından Sorgun İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle düzenlenen bir dizi etkinliğe katıldı. İlk olarak Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret eden  Başkan Kaan burada hafızlık öğrencilerine hitap ettikten sonra  Sultan Ali Ünal 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'na geçti. Minik öğrencilere çikolata ikramında bulunan Başkan Kaan İlçe Müftüsü İsa Yaykın ve görevli Kur'an Kursu öğreticilerinden yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi aldı. Öğle namazından sonra Sorgun Yeni Camii'nde cemaate hitap eden Başkan Kaan, konuşmasının ardından bir süre cami cemaatiyle hasbihal etti. Son olarak Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar’ı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Dündar’ı makamlarında ziyaret eden Başkan Kaan, ziyaret kapsamında ilahiyat öğrencileri ile bir araya gelerek katılımcılara Diyanet Akademisi ile ilgili bilgi verdi.