18.09.2024

Akademi Başkanı Kaan Yozgat'ta

​Akademi merkezlerinde devam etmekte olan mesleki eğitimlerde katılımcıların mesleki ve ilmi gelişimlerine katkıda bulunmak üzere gerçekleştirilen "Diyanet Akademisi ​Konferansları" programı kapsamında Yozgat'ta bulunan Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan,  Yozgat müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Ali Gülden ile bir araya geldi. Ardından Yozgat Şehit İbrahim Yılmaz Dini İhtisas Merkezine geçen Başkan Kaan Akademi Merkezi Müdürü Mehmet ​Fudayl Erkoç'tan akademi eğitimi ile ilgili bilgi aldıktan sonra aday din görevlilerine hitap etti. Akademi merkezindeki ziyaretinden sonra Sorgun İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Mevlid-i Nebi Programı'na katılan Kaan burada "Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası" konulu konferans verdi.